Sluiten

Beste all-inclusive hotels op Gran Canaria

Een deel van de vakantiegangers geeft de voorkeur aan zogenaamde all-inclusive hotels. Vaak betreft het grotere hotels die uitgebreide voorzieningen hebben en ervoor zorgen dat de gasten het hotel eigenlijk niet zouden hoeven te verlaten. Eten, drinken en vaak ook snacks zijn bij het vakantie-arrangement inbegrepen. Meestal bieden all-inclusivehotels een scala aan activiteiten en entertainmentopties, zoals zwembaden, strandactiviteiten, sportfaciliteiten, shows, live muziek, thema-avonden.

Ook op Gran Canaria kun je volop genieten van geweldige all-inclusive resorts. Ideaal voor vakantiegangers die zichzelf graag in de watten laten leggen en aan het einde van de vakantie niet voor financiële verrassingen willen komen te staan. De meeste all-inclusive hotels vind je in de zuidelijke badplaatsen op Gran Canaria, zoals Puerto Rico, Maspalomas en Playa del Ingles. All-inclusive hotels worden vooral als pakketreis aangeboden. Sommige hotels kun je ook rechtstreeks via de officiële hotelsite of via een portal zoals booking.com boeken.

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de top 5 all-inclusive hotels op Gran Canaria. Deze top 5 is samengesteld op basis van een combinatie van gastenervaringen, reviewsites zoals TripAdvisor, professionele beoordelingen in de internationale pers en onze eigen ervaringen met hotels op Gran Canaria.

Top

5 all-inclusive hotels op Gran Canaria

 1. Riu Palace Palmeras
  RIU PALACE PALMERAS

  Riu Palace Palmeras is met een gemiddeld rapportcijfer van 9,3 het best gewaardeerde Gran Canaria all-inclusive hotel van de RIU-keten. Het hotel is vooral geliefd vanwege de uitgebreide 24-uurs all-inclusive service.

  Bekijk info en prijzen
 2. Paradisus Gran Canaria By Melia
  Paradisus Gran Canaria By Melia

  Paradisus Gran Canaria By Melia is een prachtig vijfsterren hotel waar aan alles gedacht is: heerlijke cocktails, tongstrelend eten, heerlijke kamers en een van de fijnste zwembaden van heel het eiland.

  Bekijk info en prijzen
 3. Hotel Corallium Beach by Lopesan
  Hotel Corallium Beach by Lopesan

  Hotel Corallium Beach by Lopesan is een fijn adres voor een heerlijke vakantie op Gran Canaria. Je hebt hier alles bij de hand wat je maar nodig hebt om te ontspannen in het zonnetje. Geniet op een ligbedje in de fleurige tuin en neem zo nu en dan een duik in het zwembad.

  Bekijk info en prijzen
 4. Seaside Palm Beach
  Seaside Palm Beach

  Is het de geweldige ligging, is het het design-interieur van de kamers of het fantastische eten? Feit is dat de gasten vol lof zijn over hun verblijf in het Seaside Palm Beach hotel.

  Bekijk info en prijzen
 5. Bull Eugenia Victoria & Spa
  Bull Eugenia Victoria & Spa

  Het Bull Eugenia Victoria & Spa is vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding al jarenlang favoriet onder Nederlanders. Dit hotel staat bekend als familievriendelijk all-inclusive hotel.

  Bekijk info en prijzen