Sluiten

Last minute aanbiedingen naar Gran Canaria

Last minute aanbiedingen naar Gran Canaria

Het aanbod van vakanties naar Gran Canaria is groot. Op sommige dagen landen er zelfs meerdere vliegtuigen uit Nederland op de luchthaven van Las Palmas. Over het algemeen zijn vraag en aanbod van vakanties naar Gran Canaria redelijk in balans. Goedkope lastminutes naar Gran Canaria zijn daarom soms lastig te vinden. De beschikbaarheid van leuke aanbiedingen is van een aantal factoren afhankelijk. Zo zul je voor schoolvakanties niet zo snel een aantrekkelijke aanbieding vinden. Uitzondering is als we in Nederland een langdurige warme zomer hebben waardoor de zomervakantie niet volgeboekt raakt.

Rustige maanden

De grootste kans op goedkope Gran Canaria lastminutes heb je buiten de schoolvakanties in Nederland en het hoogseizoen op Gran Canaria om. De maanden juni en november zijn twee periodes waarin de kans op een leuke aanbieding iets hoger ligt. Wie in Duitsland kijkt die kan ook tijdens onze herfstvakantie of meivakantie nog iets leuks vinden.

Top

2 aanbieders last minutes Gran Canaria

  1. Gran Canaria last minutes bij TUI
  2. Gran Canaria last minutes bij SUNWEB

Combineer zelf

De prijzen die reisorganisaties hanteren zijn gebaseerd op de contracten die ze met luchtvaartmaatschappijen en hoteleigenaren afspreken. De kortingen die op het laatste moment gegeven kunnen worden zijn daarom vaak vrij beperkt. Zie je op een Nederlandse website een last minute aanbieding naar Gran Canaria staan, dan is de verwerkte korting vaak beperkt tot maximaal enkele tientjes per persoon. Het kan goedkoper zijn om zelf een los vliegticket te boeken en via een hotelboekingssite een hotelkamer te reserveren.

Op vliegtickets worden soms zeer hoge kortingen gegeven, waardoor het voordeel op kan lopen tot meer dan vijftig procent. Hotelkamers kunnen vlak voor vertrek soms ook met fikse korting gereserveerd worden. De samengestelde reis kan hierdoor uiteindelijk een stuk goedkoper zijn dan de pakketreizen die door de reisorganisaties met last minute korting verkocht worden.