Sluiten

Costa Meloneras

Costa Meloneras

Wat is Costa Meloneras of de Costa Meloneras? Als je eenmaal in deze materie duikt dan zul je ontdekken dat het antwoord hierop niet zo eenvoudig is. De samensmelting van Maspalomas, Meloneras en Playa del Inglés tot wat je inmiddels eigenlijk als één groot toeristenoord mag zien, leidt tot de nodige verwarring. Want je merkt dat plaatsaanduidingen door elkaar gebruikt worden. Zelfs de touroperators zijn niet eenduidig in het toepassen van de namen. De naam Costa Meloneras werd toen wij in 2011 begonnen aan de site allesovergranaria.nl veel gebruikt voor de hotels die tussen de Faro de Maspalomas en de Playa de las Meloneras liggen. Inmiddels zien we dat voortschrijdend inzicht ertoe geleid heeft dat men dat stuk nu Meloneras noemt. Het deel ten oosten van de Dunas de Maspalomas wordt nog steeds als Playa del Inglés beschouwd en de middelste strook vanaf de Dunas de Maspalomas richting de GC-1 is Maspalomas, inclusief het stuk dat ten noorden van de snelweg ligt.

Voor informatie over Meloneras, dat we voorheen als Costa Meloneras beschreven, staat op een nieuwe pagina over Meloneras.

Lopesan Costa Meloneras

Lopesan Costa Meloneras

In Meloneras ligt een vijfsterrenhotel dat de naam Lopesan Costa Meloneras draagt. Dit is een van de enorme hotelresorts die langs deze chique kuststrook liggen. Het Costa Meloneras resort is onderdeel van de hotelketen Lopesan. Hier vier je vakantie in alle denkbare luxe en weelde. Alleen al de entree tot het hotel is indrukwekkend. Je bereikt de ingang via een oprijlaan die door rijen met enorme palmbomen een statige indruk maakt. De kamers en suites zijn stuk voor stuk erop gericht om je een onbezorgde vakantie te bieden. Dat lukt ze prima, als je de vele lovende recensies mag geloven.

Lopesan Costa Meloneras - officiële site bekijk het Lopesan Costa Meloneras resort op TUI.nl