Sluiten

Beste strandhotels op Gran Canaria

De meeste toeristen vieren hun vakantie op Gran Canaria vanwege de fantastische stranden die het eiland rijk is. De combinatie van geweldige zandstranden, veel zon en vrijwel altijd uitstekende temperaturen zorgt ervoor dat men vooral voor een strandvakantie het vliegtuig in stapt om naar Gran Canaria te vliegen.

Bezoekers die komen te zonnebaden en te zwemmen kiezen graag voor een strandhotel. Vaak zijn de grotere en luxere hotels die van alle gemakken voorzien zijn. En heb je een keer geen zin om het strand op te gaan, dan kun je gewoon een plons in het zwembad nemen. Om een hotel als strandhotel aan te duiden moet het hotel direct of vrijwel direct aan een strand liggen. Het strand moet vanuit het hotel zichtbaar en gemakkelijk te betreden zijn. Hotels die wel in de buurt van een strand liggen, maar niet direct of enkel door een weg gescheiden aan een strand liggen, beschouwen we niet als een strandhotel.

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de top 5 strandhotels op Gran Canaria. Deze top 5 is samengesteld op basis van een combinatie van gastenervaringen, reviewsites zoals TripAdvisor, professionele beoordelingen in de internationale pers en onze eigen ervaringen met hotels op Gran Canaria.

Top

5 strandhotels op Gran Canaria

 1. Riu Palace Maspalomas
  Riu Palace Maspalomas

  Riu Palace Maspalomas ligt direct aan de schitterende duinen en het strand van Maspalomas. Dit luxe hotel behoort tot de absolute tophotels van Gran Canaria.

  Bekijk info en prijzen
 2. Santa Monica Suites
  Santa Monica Suites

  Santa Monica Suites ligt op een van de mooiste locaties van Gran Canaria: in een rustige hoek van Playa del Inglés en rechstreeks aan het beroemde strand van Maspalomas.

  Bekijk info en prijzen
 3. Taurito Princess
  Taurito Princess

  Hotel Taurito Princess is een geweldig familiehotel aan de zonnige kant van de vallei en ligt direct aan het strand en tegenover het waterpretpark. Taurito Princess is een paradijs voor volwassenen en kinderen.

  Bekijk info en prijzen
 4. TUI Blue Suite Princess
  Tui Blue Suite Princess

  TUI Blue Suite Princess is een prachtig hotel in de relaxte badplaats Playa Taurito. Het all-inclusive hotel is alleen bedoeld voor volwassenen. Vanuit iedere kamer kijk je uit op de zee.

  Bekijk info en prijzen
 5. Bull Reina Isabel & Spa
  Bull Reina Isabel & Spa

  Bull Reina Isabel & Spa is een ideaal hotel voor wie een strandvakantie wil combineren met alle voorzieningen van een stad. Het hotel ligt aan de beroemde Playa de las Canteras strandboulevard in Las Palmas.

  Bekijk info en prijzen