Sluiten

Handig om te weten

Ga je op vakantie naar Gran Canaria en wil je niet voor onaangename verrassingen komen te staan? Het is dan verstandig om je goed op je reis voor te bereiden. Op deze pagina lees je beknopte, maar duidelijke informatie die van toepassing is voor Gran Canaria. We hebben deze informatie zoveel mogelijk uit eigen ervaring geschreven. Mocht er iets niet (meer) kloppen volgens jou, neem dan eventjes contact met ons op zodat we de informatie waar nodig aan kunnen passen.

Voor meer uitgebreide reisinformatie zijn er prima Gran Canaria reisgidsen verkrijgbaar. Ook zijn er goede Gran Canaria-sites op internet te vinden die hele specifieke informatie bieden.

Informatie per onderwerp

Fotograferen op Gran Canaria

Fotograferen

Een geweldige bestemming zoals Gran Canaria leent zich uitstekend voor het maken van prachtige foto’s. Met deze tips kom je met nog betere foto's thuis.

lees verder
Kakkerlak

Insecten

Hoe zit het met de insecten op Gran Canaria? Lees alles over kakkerlakken, muggen, wespen en allerlei andere insecten die op Gran Canaria voorkomen.

lees verder
Naturisme

Naturisme

De een heeft graag badkleding aan, de ander gaat liever zonder kleren zwemmen en zonnebaden. Zo zit het met het naturisme op Gran Canaria.

lees verder
Reisadvies voor Gran Canaria

Reisadvies

Reizen is nooit zonder risico's. Dit zijn de belangrijkste gevaren voor Gran Canaria en zo zit het met het reisadvies voor Gran Canaria.

lees verder
Verkooptechnieken van timesharing

Timesharing

Mogelijk ben of word je op Gran Canaria benaderd voor 'timesharing'. Wat is timesharing en hoe kom je onder een eventueel getekend contract uit. Wij vertellen het!

lees verder
veiligheid

Veiligheid en criminaliteit

Waar toeristen zijn, daar ligt criminaliteit op de loer. Lees alles over criminaliteit en andere veiligheidsrisico's die je op Gran Canaria kunt lopen.

lees verder
zonsondergang op Gran Canaria

Zonsopkomst en -ondergang

Wil je de zonsopkomst of zonsondergang tijdens je vakantie op Gran Canaria vastleggen? Dit zijn de tijden van de zonsopkomst en zonsondergang op Gran Canaria.

lees verder