Sluiten

Transavia vliegtickets zomer 2024 nu boekbaar

Gepubliceerd op 20 september 2023 / Geschreven door Patrick van Zundert

Transavia vliegtickets zomer 2024 nu boekbaar

Wil je in het zomerseizoen van 2024 naar Gran Canaria vliegen? Dan is dit het moment om je vliegtickets te gaan boeken bij Transavia. Deze Nederlandse luchtvaartmaatschappij is vandaag met de verkoop van vliegtickets voor de zomer van 2024 gestart. Het gaat om alle vluchten die plaatsvinden van april tot en met oktober 2024.

Wie Transavia kent, die weet dat hoe eerder je boekt, des te groter de kans op een voordelig ticket is. Dat heeft allemaal te maken met de prijsstrategie die Transavia hanteert: de goedkoopste vliegtickets, waarvan er slechts een beperkt aantal beschikbaar zijn, worden als eerste verkocht. Daarna gaan de prijzen stap voor stap omhoog. Wacht je tot het laatste moment om te boeken, dan is de kans groot dat je de hoofdprijs betaalt. Als je überhaupt nog een plekje in het vliegtuig van Transavia kunt krijgen. De tarieven voor last minute vliegtickets naar Las Palmas kunnen oplopen tot honderden euro’s per enkele reis.

zoek vliegtickets Gran Canaria bij Transavia

Luchthavens en vluchtdagen

Wil je in de zomer van 2024 naar Gran Canaria vliegen? Dan kan dat vanaf Amsterdam (Schiphol), Eindhoven en Rotterdam/Den Haag. Er wordt gevlogen op de internationale luchthaven van Las Palmas op Gran Canaria. De vliegfrequentie en vluchtdagen zijn voor alle luchthavens hetzelfde. Vanaf Amsterdam wordt er in de zomer van 2024 twee keer per week naar Gran Canaria gevlogen: op maandag en donderdag. Ook vanaf Eindhoven Airport en Rotterdam wordt er op maandagen en donderdagen naar Las Palmas gevlogen door Transavia.

Tarieven

De vliegtickets naar Gran Canaria voor het zomerseizoen 2024 zijn boekbaar vanaf € 79,- voor een enkele reis. Transavia berekent geen boekingskosten of creditcardkosten. De prijs die je voor en tijdens het boeken ziet, is de prijs die je uiteindelijk ook betaalt. Wil je de goedkoopste vliegtickets naar Gran Canaria te pakken krijgen, boek dan zo vroeg mogelijk. Vooral voor de vliegtickets voor de meivakantie 2024 en de zomervakantie 2024 worden goed verkocht en daardoor snel duurder.

bekijk alle Transavia vliegtickets naar Gran Canaria